Je weet dat slotenmakers in Apeldoorn natuurlijk met sloten werken. Maar misschien vraag je je af wat ze eigenlijk allemaal doen. Bieden ze naast het maken van sleutels nog extra diensten aan? Natuurlijk! Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die slotenmakers bieden.

Sleutels kopiëren

Het is belangrijk om een paar reservesleutels te hebben. Slotenmakers zijn uitgerust om te helpen bij het maken van kopieën, zodat je zeker weet dat je alles hebt wat je nodig hebt voor het geval je sleutels zoek raken.

Sleutels vervangen

Als je geen reservesleutels hebt, maak je geen zorgen. Slotenmakers kunnen verloren of kapotte sleutels vervangen.

Uitsluitingen

Het kan de beste onder ons overkomen. Sommige ochtenden zijn hectisch en het is gemakkelijk om je sleutels in je huis te vergeten, het huis waar je je net buitengesloten hebt. Maar laat de stress niet de overhand nemen. Slotenmakers kunnen je in een mum van tijd weer in en op weg helpen.

Nieuwe sloten en sleutels

Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht, net nieuwe huurders hebt, of geen of de meeste van je sleutels kunt vinden, het is waarschijnlijk een goed idee om het huis of de auto of het bedrijf opnieuw te laten sleutelen. Slotenmakers kunnen naar je toe komen om je sloten opnieuw te sluiten zonder dat je de deurkrukken hoeft te vervangen.

Repareren van kapotte sloten

Soms breken sleutels af en komen ze vast te zitten in het slot, soms breken er slotmechanismen af, waardoor het slot onbruikbaar wordt. je hoeft echter geen nieuwe handgreep of nieuwe auto te kopen. Slotenmakers zijn in staat om kapotte sloten snel te repareren.

Veiligheid en kluizen

Een slotenmaker beperkt zich niet alleen tot sloten op huizen, auto’s en bedrijven. Als je niet in staat bent om in je kluisje te komen of toegang te krijgen tot je beveiligingssysteem, kunnen slotenmakers je er ook bij helpen