Je bent op zoek naar goedkope houten jaloezieën, maar weet nog niet welke kleur jaloezieën bij jouw interieur passen. Behoor je tot deze groep? Dan hebben we speciaal voor jou een paar tips onder elkaar gezet. Houten jaloezieën zijn misschien wel de mooiste soorten raamdecoratie, mits je ze in de juiste kleur koopt. Ze stralen luxe uit en zijn stijlvol. Daarnaast zijn ze ook nog eens praktisch en eenvoudig te onderhouden.

Witte houten jaloezieën

Ben je op zoek naar jaloezieën die passen bij een Scandinavisch interieur of waarmee je een industriële of botanische stijl kunt creëren? Ga dan voor witte houten jaloezieën. Dankzij hun neutrale kleur passen witte jaloezieën bij elke andere kleur. Zowel een rustige als drukke sfeer creëer je met witte jaloezieën.

Grijze houten jaloezieën

Van een koele tot warme uitstraling: met grijze jaloezieën creëer je elke gewenste sfeer. Grijs combineer je met bijvoorbeeld felle kleuren; denk aan koper, geel of rood. Het is een kleur waarbij je qua styling alle kanten mee op kunt.

Zwarte houten jaloezieën

Heb je een interieur dat lef moet uitstralen? Dan is zwart een goede kleur voor je houten jaloezieën. Door zwart te combineren met felle kleuren zorg je ervoor dat de felle kleuren er echt uitspringen. Dit zorgt voor een unieke, felle sfeer met een modern gevoel. Daarnaast zien zwarte houten jaloezieën er ook nog eens stijlvol uit.

Taupe houten jaloezieën

Taupe als kleur voor jaloezieën is een goede basis voor ieder huis. Deze kleur zit tussen bruin en grijs in en is perfect om kleurcontrasten te neutraliseren. We raden je aan deze kleur te combineren met natuurlijke tinten om zo voor een rustig interieur te zorgen, of gewoon combineren met een neutrale kleur zoals wit.