5 interieur ideeën met behulp van houten pallets

5 interieur ideeën met behulp van houten pallets

Geplaatst op

Met de opkomst van sociale platforms zoals Pinterest en Instagram worden gebruikers geïnspireerd om op zoek te gaan naar nieuwe, innovatieve manieren om hun huis te decoreren. Deze toestroom van modern interieurdesign heeft geleid tot een toenemende vraag naar eigenzinnige, alternatieve ontwerpen die zich onderscheiden van de rest. Zo worden steeds vaker houten pallets verwerkt in het interieur. In dit blog geven we je 5 tips voor het verwerken van houten gebruikte pallets in je interieur

Een pallet als salontafel

Een bepalend woonkamerstuk dat vaak een ruimte kan maken is een salontafel. Dus door een pallet om te toveren tot een huiselijke, karakteristieke tafel kunt je je moderne woonkamer perfect afwerken.

Stoelen van pallethout

Vervolgens kunnen we nadenken over de alternatieve stoel die voor je slaapkamer, eetkamer of serre kan worden gebruikt. Het enige wat je hoeft te doen is drie pallets te combineren en er een gestoffeerd zitkussen op te zetten, zodat je nu een uitnodigende, eigentijdse stoel in huis hebt – en dat alles tegen lage kosten.

Grote bank van pallets

In het verlengde van het stoelidee zijn grote pallets bijzonder handig voor het bouwen van een grote zeszitsbank met een flinke beenruimte, terwijl de kosten laag blijven. Om af te ronden, kunt je de pallets combineren met een aantal verschillende gekleurde gewatteerde kussens en gezellige dekens om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor die vrijdagavond filmmarathon.

palletbed

Bovendien, in combinatie met het hele comfortgevoel, is een andere opvallende maar gedurfde eigenschap een doe-het-zelfpalletbed. Dit kan ook een echt kostenbesparend alternatief zijn voor je standaard, kostbare bedomranding en geeft een verhelderend, fris gevoel aan een slaapkamer. Met een likje verf, een kleurrijk lakenmatras en een breed scala aan kussens, kunt je de ultieme, trendsettende slaapkamer creëren.

Boekenkast van pallets

Een boekenkast van houten pallets is een perfectie manier om je boeken op te bergen in een alternatieve, in het oog springende buitenkant en tegelijkertijd praktisch en veilig. Om je boeken te begeleiden, kunt je wat meer persoonlijkheid toevoegen door wat planten aan de mix toe te voegen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden